Onsdagstur og tekniktræningsplan indtil sommerferien

16-03-2022

Så er der kommet et udkast til træningsplanen for onsdagstræning første halvår 2022. Der tages forbehold for ændringer, hvis vejret eller sygdom skulle drille. I den kommende sæson har vi valgt at træne fra 18.00-20.00, så I får mere træning af pengene :-)

April:

13. Første officielle træning i 2022 starter i Poulstrup, hvor vi vil køre turkørsel på forskellige niveauer                           
20. Teknik og turkørsel. Esben vil lave teknisk træning, hvor vi vil øve for- og baghjulsløft, endoturn og bunnyhop. Vi træner denne aften i Kongshøj. Der vil turkørsel for dem, der ikke vil øve teknik.
27. Balancelege + loops med fokus på grundteknik med Karina. Vi træner i Kongshøj, og der vil være tur til Poulstrup, for dem der ikke vil øve teknik.

Maj:

4. Turkørsel og spontan teknik.
11.Turkørsel og spontan teknik.
18. Drop og hop hvor vi finder klubbens ramper frem og øver det grundlæggende til hop. Vi vil lave drops ud af paller, hvor der øves forskellige drop teknikker. Vi slutter af med af køre på kassehop linjen. Esben er ansvarlig for træningen og den foregår i Storvorde. Der vil også blive kørt tur, da der er begrænset med pladser på teknik delen.
25. Turkørsel i Rold, hvor vi slutter af med kaffe og kage. 

Juni: 

1. Svingteknikker i Kongshøj med Karina. Der vil være turkørsel for dem, der ikke vil øve sving.
8 . Flow + linjevalg i Stendalen i Rold med Esben, Der vil være turkørsel for dem der vil på en længere tur.
15. Turkørsel til Hammer Bakker.
22. Turkørsel med spontan teknik.
29. Sidste officielle træning inden sommerferien. Vi træner i Kongshøj, hvor vi vil træne på loops i skoven og ellers køre en hyggetur. Vi slutter af i Gug boldklub til after bike. Mere info tilgår.                                        

Håber vi ses til fede træninger 2022.


M.v.h. Onsdagstrænerne